Za rezervacije pozovite011/ 77 022 72

O nama

Dobrodošli u jedinstvenu atmosferu City Angel kafea, oaze dobrog raspoloženja i odlične kuhinje u srcu Vračara. Prepustite se pravom užitku u jedinstvenom enterijeru, spoju modernog dizajna i autentičnih antikviteta.

U neposrednoj blizini jednog od trenutno najatraktivnijih mesta u gradu, platoa kod Hrama na Vračaru u Beogradu, smeštena je kafe-restoran “City Angel”.

Kad prvi put priđete ovom mestu stiče se utisak da je uređeno u modernom stilu, ali čim malo bolje pogledate zapazićete retro detalje, koji ovom lokalu daju šmek. Lampe i lusteri su nabavljani po antikvarnicama. Starinski zidni sat, figurice anđelčića, detalji su koji oslikavaju enterijer, mesto je otvoreno 2010. godine i u potrazi su za još nekim detaljima koji će dodatno obogatiti prostor.

Najupadljiviji deo lokala je šank sa zlatnim okvirima, koji je specijalno rađen kao replika jedinog takvog u Evropi, koji se nalazi u Rimu.

Ono što bi ovde obavezno trebalo da probate je espreso. Kafa se melje u novim aparatima, onog momenta kada je poručite, bez taloženja, i razlika u ukusu se oseti. Ukoliko volite nešto slađe kafe probajte karamel makijato ili moku, kafe s alkoholom ili monini sirupima.

Svi kolači su odlični, a natraženiji su tiramisu i cheese cake koje mi pravimo.

Radno vreme je od 7.30 do 24.00.

Ovo je mesto na koje možete da odete i da se zaista ispričate sa nekim, jer je muzika lagana, uglavnom ambijentalna. Ukoliko ipak idete bez društva na raspolaganju su vam dnevna štampa i časopisi, bežični internet i TV plazme.